Blog Seorang Jurufoto Kampung
Johor Wedding Photographer
By: Azizi Elias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 5-Oct-2009 15:15 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya



DI KESEMPATAN INI SAYA DAN WARGA LENSAMELAYU INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.MAAF ZAHIR DAN BATIN KEPADA RAKAN2 ,PELANGGAN DAN EX PELANGGAN.BERHATI2 DI JALAN RAYA SEMOGA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI YANG HENDAK DITUJU.

Pape pun kita ENJOYYY!!!!!

.Name: Azizi Elias
Mobile: 0122686964
Email: azizi@lensamelayu.com / newbiesx@yahoo.com
Web: www.azizi.lensamelayu.com
Flickr: http://flickr.com/photos/ggrok/
YM: newbiesx
MSN: newbiesx@hotmail.com
Skype: ggrok123



Monday, 5-Oct-2009 15:12 Email | Share | | Bookmark
Kerusi Roda









3 hari aku berada di JB menjaga bapak aku yang terlantar sakit di hospital,dan Alhamdulilah keadaanya semakin pulih dan boleh balik ke Segamat selepas menjalani pembedahan kecil di kakinya..Rasa mcm dah lama je aku tak update blog ni.Kepada customer2 minta maaf kerana lambat reply email atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.

Terima kasih kat Ab Changek sekeluarga ,Ayah Din sekeluarga,Farith,Bob,Jait yang melayan aku sepanjang aku ada di sana..Pape pun mood aku untuk berhari raya cerah kembali dan keadaan kembali normal seperti biasa..Tak lupa kepada Ab dan Farith yang sudi share sehingga terjadinya style air teh kuning yang mana skg telah menjadi trademark untuk LensaMelayu Photography…eheheheh…syyyttttt!!!!!

EnjoyyY!!!!

Name: Azizi Elias
Mobile: 0122686964
Email: azizi@lensamelayu.com / newbiesx@yahoo.com
Web: www.azizi.lensamelayu.com
Flickr: http://flickr.com/photos/ggrok/
YM: newbiesx
MSN: newbiesx@hotmail.com
Skype: ggrok123


Monday, 5-Oct-2009 15:08 Email | Share | | Bookmark
Persiapan Hari Raya





Sedar tak sedar minggu depan dah nak raya..Tahun ni raya ada sikit special,sbb aku dah ada keluarga aku sendiri…Persiapan pun biasa2 je,seperti tahun2 sudah…Kuih raya pun aku tgk dah ada mcm2 jenis dan kaler kat dapur…Zakat fitrah pun awal-awal lagi aku dah settle,kang lambat2 takut terlupa plak nak settle..

Mcm biasa aku tak perlu nak bergaduh untuk pulang ke kampung sbb rumah bini aku sebelah je ngan kampung aku..tu laa istimewanya kawin ngan org dekat2 ni, tak payah pikir tol , jem , duit minyak dan mcm2 lagi,nak2 minyak skg dah naik harga lagi…Bukan sekadar rumah je aku nak kemas sempena hari raya ni,rumah kedua atau blog aku ni pun aku nak kemas kasi nampak cantik dan menarik..hehehhe..Kepada kawan2 nanti raya jgn lupa jemput la datang rumah…dan aku nak mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada customer2 aku yang bakal melangsungkan perkahwinan pada bulan Syawal yang mulia ni..Start je raya pertama aku dah mula sibuk bekerja mengambil gambar family potrait ,outdoor casual potrait dan pre wedding..So sesape yang nak dtg rumah beraya kasik inform dulu ok

Akhir sekali aku sekeluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan ingin memohon maaf zahir dan batin kalau ada buat salah dan silap kepada semua rakan2 dan taulan

Pape pun kita ENJOYYY!!!!!

.Name: Azizi Elias
Mobile: 0122686964
Email: azizi@lensamelayu.com / newbiesx@yahoo.com
Web: www.azizi.lensamelayu.com
Flickr: http://flickr.com/photos/ggrok/
YM: newbiesx
MSN: newbiesx@hotmail.com
Skype: ggrok123



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net